Innovation & Marketing

Denne studieretning er oplagt, hvis du vil være iværksætter og drømmer om at starte egen virksomhed, eller hvis du gerne vil arbejde med salg og markedsføring i en virksomhed eller på et reklamebureau. Studieretningen har fokus på produkt- og forretningsudvikling som grundlag for virksomhedens salg og markedsføring. Studieretningsfagene er Afsætning A og Innovation B.

HHX på Grindsted Gymnasie- & Erhvervsskole

Studieretningsfag

I afsætning lærer du om strategi, købsadfærd, markedsanalyse, markedskommunikation og afsætningsledelse. Her arbejder vi med virksomhedens forhold til den nationale og internationale omverden og med virksomhedens markedsføringsmæssige beslutninger.

Innovation beskæftiger sig med innovative processer, projektstyring, projektforløb og forretningsplaner. Du lærer blandt andet at arbejde systematisk og kreativt med idéudvikling i forskellige typer af virksomheder og organisationer. Fokus er på opstart af nye virksomheder, på udvikling af nye forretningsområder i allerede eksisterende virksomheder og på socialt entreprenørskab i offentlige og private organisationer.

Eksempler på karriereveje

Innovation & Marketing er en oplagt studieretning, hvis du vil være iværksætter. Den er for dig, som gerne vil arbejde med udvikling af nye produkter og nye forretningskoncepter - måske fordi du i forvejen har en idé til et nyt produkt og drømmer om at starte egen virksomhed.

Studieretningen er også oplagt, hvis du gerne vil arbejde med salg og markedsføring i en virksomhed eller på et reklamebureau.

En HHX kan dog føre mange steder hen.

Det er fx en oplagt vej at gå, hvis du vil læse jura og være advokat og måske ovenikøbet dommer. Forklaringen er, at du på HHX har erhvervsjura, hvor du lærer om love og regler inden for erhvervslivet som fx aktieselskabs- og anpartsselskabsloven, markedsføringsloven, dørsalgsloven og købeloven.

En HHX kan også være vejen til et job som politibetjent eller journalist - bare for at nævne nogle eksempler på andre karriereveje.

Company Programme
Som led i undervisningen i innovation i 3.G deltager du i Company Programme.

Company Programme er en konkurrence i entreprenørskab, som arrangeres af Fonden for Entreprenørskab. 

Vil du gerne på besøg?

Kontakt os